Taustakuvia eri väreissä Euroviisufanin kotiin

Jotta keskittyminen Euroviisuihin olisi mahdollisimman häiriötöntä, kannattaa koti sisustaa mahdollisimman rentouttavilla väreillä ja värisävyillä. Etenkin seinien väreillä on merkitystä tavoiteltaessa rentouttavaa tunnelmaa! Onneksi Kotitapetti-niminen verkkokauppa tarjoaa laajan skaalan taustakuvia eri väreissä, eli erilaisia tapetteja Euroviisufanin kotiin.

Selaa taustakuvia eri väreissä

Kotitapetti tarjoaa näppärät kategoriat ja filtterit, joiden avulla on helppo selata taustakuvia eri väreissä ja etsiä juuri omaan kotiin ja toivottuun tunnelmaan sopivat vaihtoehdot. Selaa erilaisia taustakuvia eri väreissä kaikessa rauhassa! Tässä vaiheessa ei kannata kiirehtiä liikaa, sillä monia upeita vaihtoehtoja on tarjolla niin valtava määrä. Fiilistele siis tässä vaiheessa kaikessa rauhassa! Kun valinta on tehty, alkaa homma toimia nopeaan tahtiin, sillä Kotitapetti toimittaa tilaukset helposti ja nopeasti ja pääset etenemään seuraavaan vaiheeseen eli kodin seinien tai vaikkapa tv-huoneen tehosteseinän tapetointiin.

Taustakuvatärppejä

Todellinen Euroviisufani valitsee myös kotinsa seinille Euroviisutunnelmaa tai luo kotiinsa jopa viihtyisän Euroviisustudion, joka tarjoaa upeat puitteet ruotia menneitä ja tulevia viisuja yhdessä muiden innokkaiden fanien kanssa. Etenkin Kotitapetin valokuvatapettien joukosta löytyy monia viisufanille sopivia vaihtoehtoja, sillä valokuvatapetteja löytyy runsain mitoin musiikki ja taide -teemalla. Tässä vaiheessa voit antaa musiikkimieltymystesi näkyä ja valita kotiisi jopa kantaaottavan tapettivaihtoehdon!

Mikään ei myöskään estä sinua tapetoimasta kotisi seiniä itse ottamastasi tai muuten sinulle erityisen rakkaasta valokuvasta valmistetulla valokuvatapetilla. Ehkäpä olet päässyt itse paikan päälle seuraamaan Euroviisuja ja haluat muistaa tämän tapahtuman loppuelämäsi. Tapahtuma säilyy viisufanin muistoissa varmasti ilman sen tapetoimista seinällekin, mutta seinään tapetointi tuo kokemukselle ikään kuin pisteen I:n päälle. Tällaisesta valokuvasta teetetty tapetti tuo muistot lähellesi aivan ainutlaatuisella tavalla. Onneksi tällaisten uniikkien tapettien luominen on erittäin helppoa ja nopeaa Kotitapetin näppärän työkalun avulla!

Voit myös haluta luoda kotisi tv-nurkkaukseen mahdollisimman rauhallisen ja neutraalin tunnelman, jonka pieninkään yksityiskohta ei häiritse viisuihin keskittymistä. Myös tämä onnistuu Kotitapetin tuotteiden avulla! Valitse esimerkiksi rauhoittavan vihreän sävyistä tapettia kodin yhdelle tehosteseinälle – vaikkapa juuri sille seinälle, jossa on tv – ja maalaa kodin muut seinät rauhoittavalla neutraalilla värillä, joka sointuu kauniisti tehosteseinälle valitun tapetin sävyihin. Suosi tapettia, jossa ei joko ole lainkaan kuvioita tai jonka kuviot ovat mahdollisimman hillityt. Näin tunnelma on seesteinen ja rauhoittaa vaikka koko perheen keskittymään toinen toistaan upeampien viisuesitysten seuraamiseen.

Millaista tunnelmaa sinä kotiisi haluat? Valinta on sinun ja Kotitapetti on valmiina toteuttamaan toiveesi ja unelmasi!