Luo kotiisi viihtyisä Euroviisustudio itämaisilla matoilla

Tänäkin vuonna suomalaiset jännittivät edustajansa puolesta Euroviisuissa – pääsisikö Suomi finaaliin vai jäisimmekö jälleen jumbosijoille? Tällä kertaa Suomea edustanut Blind Channel Dark Side -kappaleellaan sijoittui kuitenkin hienosti kuudennelle sijalle saaden kaikkiaan 301 pistettä! Tämä on ollut Suomen paras Euroviisusijoitus sitten Lordin voiton ja innostaa varmasti monia Euroviisufaneja valmistautumaan jo nyt ensi vuoden Euroviisukoitokseen. Yksi tapa valmistautua on luoda kotiin viihtyisä Euroviisustudio, jossa voi fiilistellä mukavissa tunnelmissa vaikkapa edellisvuosien Euroviisujen parhaiden palojen parissa seuraavia kisoja odotellen. Itämaiset matot ovat oivallinen tapa luoda Euroviisustudioon luksusmaista tunnelmaa.

Mistä itämaiset matot kodin Euroviisustudioon?

Löydät kodin itämaiset matot Trendcarpetilta. Voit etsiä kotiisi sopivaa itämaista mattoa suodattamalla hakutuloksia värin, pituuden, leveyden ja hinnan perusteella. Trendcarpet toimittaa tilaukset nopeasti, sillä tilaukset, jotka on tehty arkisin kello 16.00 mennessä, postitetaan vielä saman päivän aikana. Lisäksi Trendcarpetin hyvä puoli on se, että se tarjoaa itämaisille matoilleen maksuttoman toimituksen ja tarvittaessa myös maksuttoman palautuksen. Voit näin rauhassa kokeilla vielä kotona, että valitsemasi itämainen matto sopii kotisi viisustudioon. Ellei valinta sittenkään osunut nappiin, voit palauttaa maton maksutta Trendcarpetille ja vaikkapa tilata tilalle jonkin muun maton.

Miksi itämaiset matot ovat oivallinen valinta kodin Euroviisustudioon?

Itämaiset matot huokuvat sekä itämaista tunnelmaa että aidon käsityön mukanaan tuomaa luksusta. Ei olekaan ihme, että niitä kutsutaan myös aidoiksi matoiksi ja että ne ovat vuodesta toiseen haluttujen mattojen ykkössijalla. Monen mielestä itämaiset matot ovatkin oikeita taideteoksia ainutlaatuisen käsityönsä ansiosta. Itämaisen maton tekemiseen kuluu runsaasti aikaa ja lopputulos on aina ainutlaatuinen. Usein kutoja ilmentää työssään häntä lähellä olevia tarinoita, joten nämä matot suorastaan huokuvat monenlaisia mielenkiintoisia tarinoita, värejä ja tunnelmia. Mikäpä olisikaan parempi tunnelmanluoja oman kodin Euroviisustudion sisustukseen?

Itämaiset matot ovat myös yllättävän helppohoitoisia ja kestäviä, kunhan vain matonhoidon ABC on edes suunnilleen hallussa. Tahrat kannattaa toki poistaa mahdollisimman nopeasti niiden ilmestyttyä mattoon, mutta onneksi itämaiset matot ovat usein myös niin kirjavia, ettei ihan jokainen pikku tahra tai ruuan murunen hyppää maton kuvioista kovin häiritsevästi silmille. Euroviisustudiossa on nimittäin mukava myös herkutella samalla, kun yleisö jännittää Euroviisusuosikkinsa menestystä kisoissa. Nähtäväksi jää, kuinka Suomi pärjää ensi vuonna – palaammeko jälleen tutuille jumbosijoillemme vai onnistuuko Suomen edustaja jälleen yllättämään ja nousemaan finaalin kärkikastiin? Kenen sinä odotat edustavan Suomea ensi vuoden viisuissa?